Κηδεια Γεννηματα : Τους ένωσε όλους : Τσίπρας, Γεννηματά, Παυλόπουλος : Της φώφης γεννηματά λυγίζει πάνω από το φέρετρο στην κηδεία της.

Η ελλάδα αποχαιρέτησε το μεσημέρι της τετάρτης τη φώφη γεννηματά σε. Συγκίνηση στην κηδεία της φώφης γεννηματά. Το «ύστατο χαίρε» στη σπουδαία γυναίκα και πολιτικό (pics). Η φώφη γεννηματά κηδεύεται ως ενεργεία υπουργός. Της φώφης γεννηματά λυγίζει πάνω από το φέρετρο στην κηδεία της.

Ύστατος αποχαιρετισμός στην φώφη γεννηματά από φίλους, συντρόφους, πολίτες και πολιτικούς. Τους ένωσε όλους : Τσίπρας, Î
Τους ένωσε όλους : Τσίπρας, Î"εννηματά, Παυλόπουλος from www.eirinika.gr
Η ελλάδα αποχαιρέτησε το μεσημέρι της τετάρτης τη φώφη γεννηματά σε. Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της. Της φώφης γεννηματά λυγίζει πάνω από το φέρετρο στην κηδεία της. Η πομπή, η στάση μπροστά από τη βουλή και η ταφή στο α' νεκροταφείο. Υπό τους ήχους του εθνικού ύμνου και με πλήθος κόσμου να . Η ίδια ζήτησε να μείνει μισή ώρα μόνη της στο παρεκκλήσι για να «μιλήσει» μαζί της, λίγες ώρες πριν την κηδεία. Το «ύστατο χαίρε» στη σπουδαία γυναίκα και πολιτικό (pics). Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της.

Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της.

Ύστατος αποχαιρετισμός στην φώφη γεννηματά από φίλους, συντρόφους, πολίτες και πολιτικούς. Συγκίνηση στην κηδεία της φώφης γεννηματά. Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της. Της φώφης γεννηματά λυγίζει πάνω από το φέρετρο στην κηδεία της. Ο σύζυγός της, ανδρέας τσούνης μαζί με τα τρία της παιδιά, την αμαλία, τον γιώργο γεννηματά και τη μικρότερη κατερίνα λένε το ύστατο χαίρε. Η φώφη γεννηματά κηδεύεται ως ενεργεία υπουργός. Υπό τους ήχους του εθνικού ύμνου και με πλήθος κόσμου να . Καθώς είναι σε εξέλιξη σήμερα μεσημέρι τετάρτης, η κηδεία της φώφης γεννηματά, όλα τα βλέμματα είναι συγκεντρωμένα στον σύζυγό της και τα . Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της. Λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της εξοδίου ακολουθίας της φώφης γεννηματά, ο βουλευτής του συριζα, γιώργος κατρούγκαλος. Η πομπή, η στάση μπροστά από τη βουλή και η ταφή στο α' νεκροταφείο. Το «ύστατο χαίρε» στη σπουδαία γυναίκα και πολιτικό (pics). Η ελλάδα αποχαιρέτησε το μεσημέρι της τετάρτης τη φώφη γεννηματά σε.

Λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της εξοδίου ακολουθίας της φώφης γεννηματά, ο βουλευτής του συριζα, γιώργος κατρούγκαλος. Το «ύστατο χαίρε» στη σπουδαία γυναίκα και πολιτικό (pics). Της φώφης γεννηματά λυγίζει πάνω από το φέρετρο στην κηδεία της. Η ελλάδα αποχαιρέτησε το μεσημέρι της τετάρτης τη φώφη γεννηματά σε. Η ίδια ζήτησε να μείνει μισή ώρα μόνη της στο παρεκκλήσι για να «μιλήσει» μαζί της, λίγες ώρες πριν την κηδεία.

Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της. Τους ένωσε όλους : Τσίπρας, Î
Τους ένωσε όλους : Τσίπρας, Î"εννηματά, Παυλόπουλος from www.eirinika.gr
Η φώφη γεννηματά κηδεύεται ως ενεργεία υπουργός. Λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της εξοδίου ακολουθίας της φώφης γεννηματά, ο βουλευτής του συριζα, γιώργος κατρούγκαλος. Η πομπή, η στάση μπροστά από τη βουλή και η ταφή στο α' νεκροταφείο. Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της. Η ίδια ζήτησε να μείνει μισή ώρα μόνη της στο παρεκκλήσι για να «μιλήσει» μαζί της, λίγες ώρες πριν την κηδεία. Το «ύστατο χαίρε» στη σπουδαία γυναίκα και πολιτικό (pics). Καθώς είναι σε εξέλιξη σήμερα μεσημέρι τετάρτης, η κηδεία της φώφης γεννηματά, όλα τα βλέμματα είναι συγκεντρωμένα στον σύζυγό της και τα . Η ελλάδα αποχαιρέτησε το μεσημέρι της τετάρτης τη φώφη γεννηματά σε.

Ύστατος αποχαιρετισμός στην φώφη γεννηματά από φίλους, συντρόφους, πολίτες και πολιτικούς.

Υπό τους ήχους του εθνικού ύμνου και με πλήθος κόσμου να . Η πομπή, η στάση μπροστά από τη βουλή και η ταφή στο α' νεκροταφείο. Η φώφη γεννηματά κηδεύεται ως ενεργεία υπουργός. Της φώφης γεννηματά λυγίζει πάνω από το φέρετρο στην κηδεία της. Η ελλάδα αποχαιρέτησε το μεσημέρι της τετάρτης τη φώφη γεννηματά σε. Το «ύστατο χαίρε» στη σπουδαία γυναίκα και πολιτικό (pics). Καθώς είναι σε εξέλιξη σήμερα μεσημέρι τετάρτης, η κηδεία της φώφης γεννηματά, όλα τα βλέμματα είναι συγκεντρωμένα στον σύζυγό της και τα . Ύστατος αποχαιρετισμός στην φώφη γεννηματά από φίλους, συντρόφους, πολίτες και πολιτικούς. Συγκίνηση στην κηδεία της φώφης γεννηματά. Η ίδια ζήτησε να μείνει μισή ώρα μόνη της στο παρεκκλήσι για να «μιλήσει» μαζί της, λίγες ώρες πριν την κηδεία. Ο σύζυγός της, ανδρέας τσούνης μαζί με τα τρία της παιδιά, την αμαλία, τον γιώργο γεννηματά και τη μικρότερη κατερίνα λένε το ύστατο χαίρε. Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της. Λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της εξοδίου ακολουθίας της φώφης γεννηματά, ο βουλευτής του συριζα, γιώργος κατρούγκαλος.

Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της. Συγκίνηση στην κηδεία της φώφης γεννηματά. Της φώφης γεννηματά λυγίζει πάνω από το φέρετρο στην κηδεία της. Ύστατος αποχαιρετισμός στην φώφη γεννηματά από φίλους, συντρόφους, πολίτες και πολιτικούς. Η φώφη γεννηματά κηδεύεται ως ενεργεία υπουργός.

Ύστατος αποχαιρετισμός στην φώφη γεννηματά από φίλους, συντρόφους, πολίτες και πολιτικούς. Τους ένωσε όλους : Τσίπρας, Î
Τους ένωσε όλους : Τσίπρας, Î"εννηματά, Παυλόπουλος from www.eirinika.gr
Ο σύζυγός της, ανδρέας τσούνης μαζί με τα τρία της παιδιά, την αμαλία, τον γιώργο γεννηματά και τη μικρότερη κατερίνα λένε το ύστατο χαίρε. Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της. Καθώς είναι σε εξέλιξη σήμερα μεσημέρι τετάρτης, η κηδεία της φώφης γεννηματά, όλα τα βλέμματα είναι συγκεντρωμένα στον σύζυγό της και τα . Συγκίνηση στην κηδεία της φώφης γεννηματά. Το «ύστατο χαίρε» στη σπουδαία γυναίκα και πολιτικό (pics). Η πομπή, η στάση μπροστά από τη βουλή και η ταφή στο α' νεκροταφείο. Η ελλάδα αποχαιρέτησε το μεσημέρι της τετάρτης τη φώφη γεννηματά σε. Υπό τους ήχους του εθνικού ύμνου και με πλήθος κόσμου να .

Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της.

Ύστατος αποχαιρετισμός στην φώφη γεννηματά από φίλους, συντρόφους, πολίτες και πολιτικούς. Καθώς είναι σε εξέλιξη σήμερα μεσημέρι τετάρτης, η κηδεία της φώφης γεννηματά, όλα τα βλέμματα είναι συγκεντρωμένα στον σύζυγό της και τα . Ο σύζυγός της, ανδρέας τσούνης μαζί με τα τρία της παιδιά, την αμαλία, τον γιώργο γεννηματά και τη μικρότερη κατερίνα λένε το ύστατο χαίρε. Το «ύστατο χαίρε» στη σπουδαία γυναίκα και πολιτικό (pics). Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της. Λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της εξοδίου ακολουθίας της φώφης γεννηματά, ο βουλευτής του συριζα, γιώργος κατρούγκαλος. Της φώφης γεννηματά λυγίζει πάνω από το φέρετρο στην κηδεία της. Υπό τους ήχους του εθνικού ύμνου και με πλήθος κόσμου να . Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της. Η φώφη γεννηματά κηδεύεται ως ενεργεία υπουργός. Η ελλάδα αποχαιρέτησε το μεσημέρι της τετάρτης τη φώφη γεννηματά σε. Η πομπή, η στάση μπροστά από τη βουλή και η ταφή στο α' νεκροταφείο. Συγκίνηση στην κηδεία της φώφης γεννηματά.

Κηδεια Γεννηματα : Τους ένωσε όλους : Τσίπρας, Î"εννηματά, Παυλόπουλος : Της φώφης γεννηματά λυγίζει πάνω από το φέρετρο στην κηδεία της.. Της φώφης γεννηματά λυγίζει πάνω από το φέρετρο στην κηδεία της. Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της. Λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της εξοδίου ακολουθίας της φώφης γεννηματά, ο βουλευτής του συριζα, γιώργος κατρούγκαλος. Ύστατος αποχαιρετισμός στην φώφη γεννηματά από φίλους, συντρόφους, πολίτες και πολιτικούς. Καθώς είναι σε εξέλιξη σήμερα μεσημέρι τετάρτης, η κηδεία της φώφης γεννηματά, όλα τα βλέμματα είναι συγκεντρωμένα στον σύζυγό της και τα .